Venligst læs vores guide og tjek, hvilken måtte eller smudsmåtte passer bedst til dit forbrug og hvilke anvendelser vi anbefaler for hvert produkt.

1. Beregnet til steder med en masse trafik; effektiv fugt- og snavsabsorbering, som sikrer vedligeholdelse af renhed i lokaler. Vi anbefaler anvendelse i hovedgange og indgange, receptioner og trapper – den er perfekt som indgangsmåtte både indendørs og udendørs, fx foran bygningen.

2. Beregnet til steder med moderat trafik; vedligeholder renhed i lokaler og absorberer moderate mængder af snavs og vand. Den er designet til anvendelse indendørs.

3. Beregnet til steder som kræver mange timers stående arbejde; den ergonomiske måtte er designet til aflastning af ryg og ben. Vi anbefaler anvendelse i stående arbejdssteder, receptioner, køkkener, fabrikker og ved skriveborde.

4. Beregnet til meget fugtige steder, såsom omklædningsrum, bruserum, altaner og svømmepooler. Der er en meget hygiejnisk løsning, som, takket være dens luftgennemtrængende design, modvirker spredning af svampe på overflader

Produktet er blevet tilføjet din kurv    Din kurv