Om "Ergomåtter"
- CVR-nr. 38015613
- Adresse: Spongbækken 28 st, 8362 Hørning
- Netbutik: www.ergomaatter.dk, www.ergomatter.dk, www.ergomåtter.dk 
- E-mail: post@ergomaatter.dk 

Når du afgiver en ordre

Når du afgiver en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Hvis du fortryder, og ordren endnu ikke er afsendt, kan den annulleres ved at kontakte os på chat eller via mail på post@ergomaatter.dk – husk her at oplyse ordrenummer. 

Pris og betaling

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms og uden. Betaling for bestilte varer kan ske online med Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, JCB Cards, American Express og China Union Pay. Alle betalingsoplysninger sendes selvfølgelig krypteret mellem kunde og "Ergomåtter" via QuickPay Denmark. Beløbet hæves først, når varen afsendes.
Der opkræves ingen kortgebyr.

Garanti

Eftersom vi tilbyder produkter af højeste kvalitet, anvender vi også kun de bedste materialekvaliteter til produktionen. Den løbende kontrol af kvaliteten og produktionsprocesserne medfører, at vi kan tilbyde vores kunder hele 2 års garanti. Garantien omfatter produktionsfejl, betydelige farveændringer, eller store forskelle i de bestilte størrelser. 

Reklamation og retur

! Specialfremstillede varer !
Der er ikke returret på produkter som er specialproduceret på ordre, fx. måtter med dit eget logo eller design måtte med mindre disse har tydelige produktionsfejl.
Eventuelle fejl skal selvfølgelig anmeldes omgående efter at produkterne er modtaget.
Det kan ikke undgås, at der vil opstå ubetydelige afvigelser med hensyn til størrelse eller farvetoner, og reklamationer modtages ikke for sådanne småafvigelser. Husk på at farver og detaljer kan se anderledes på skærmen end i virkeligheden. Læs mere her

Reklamation af de leverede produkter skal anmeldes omgående, og i den medfølgende meddelelse skal vi bede om en nøjagtig beskrivelse af fejlen og vedlagt fotografi, fakturanummer eller ordrenummer. Afhentning af fejlbehæftede måtter foretages af firmaet UPS på din regning.

"DESIGN SELV - EDITOR"

Ethvert projekt designet i editoren er tjekket af en medarbejder – dog kun i forbindelse med tekniske oplysninger. Ergomaatter.dk er ikke ansvarlig for indholdet af projekter indsendte af kunder. Hvis indholdet af de indsendte materialer er i stred med loven kan Ergomaatter.dk nægte at trykke dem.

Hermed er Ergomaatter.dk ikke ansvarlig for:

De grafiske projekter designede i editoren er kun visualiseringer og forestiller ikke den endelige produkts udseende perfekt.

Fragt og levering

Du kan trygt bestille online, "Ergomåtter" bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.
Rettidig levering forudsætter, at den valgte transportør overholder deres levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos transportøren, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Alle leveringer foretages af UPS.

Forsendelserne er ikke forsikret mod tab som følge af brand. Beskadigelse under transporten skal angives skriftligt, så hurtigt som muligt efter at varen er modtaget.

Registrering af persondata

For at kunne modtage en bestilling og sende varerne til dig, skal du oplyse navn, postadresse, telefon- eller mobilnummer samt e-mailadresse. De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår. Udsendelse af nyhedsbreve (reklamer) kan ske via e-mail. Udsendelse finder typisk sted max. 1 gang om måneden og kun hvis du selv har tilmeldt dig. Det vil altid fremgå af nyhedsbrevet, hvordan du kan afmelde det, hvis du ikke længere ønsker at modtage dette.

"Ergomåtter" er dataansvarlig og videregiver eller sælger ikke personlige informationer til tredjepart. Dog vil vi i nogle tilfælde videregive udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte oplysninger udelukkende med henblik på at holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer igennem for eksempel Track’n’Trace (pakkesporing) af din forsendelse. Når du handler hos "Ergomåtter" registreres din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger benyttes alene ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort. Alle aktiviteter hos "Ergomåtter" registreres automatisk og bruges kun til anonyme statistiske formål (antal besøg på hjemmesiden i en periode m.m.)

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Produktet er blevet tilføjet din kurv    Din kurv